Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Furiosos Caballeros Valientes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro met een sublieme pass. Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Martell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Preciado rent richting de bal. Galdames rent richting de bal. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Furiosos - Caballeros Valientes 1:0

19e minuut.
Galdames onderschept slim de pass. Daar is Preciado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Galdames rent richting de bal. Galdames draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galdames rent richting de bal. Galdames draait met de bal, schiet en ... Preciado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Furiosos - Caballeros Valientes 2:0

30e minuut.
Montes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal in één keer door. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap. Preciado bokst de bal weg.

36e minuut.
Montes kopt de bal weg. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos met een sublieme pass. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Furiosos 35%, Caballeros Valientes 65%.
Caballos Furiosos - Caballeros Valientes 2:0

52e minuut.
Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames passt de bal met de wreef. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Preciado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Furiosos - Caballeros Valientes 3:0

63e minuut.
Hermosillo is nu in balbezit. Ordiales verovert de bal door een tackle van achteren. Ordiales passt de bal zonder na te denken. Martell rent richting de bal. Martell draait met de bal, schiet en ... Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos passt de bal zonder na te denken. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel. Galdames springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos passt de bal zonder na te denken. Martell heeft problemen om de bal te vangen. Martell draait met de bal, schiet en ... Parraguéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Montes geeft een hoge lob. Iniestra rent richting de bal. Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Galdames draait met de bal, schiet en ... Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Furiosos 45%, Caballeros Valientes 55%.
Caballos Furiosos - Caballeros Valientes 3:0