Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheleros Rápidos Flechas Locos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Orrantia heeft problemen om de bal te vangen. Morelos rent richting de bal. Morelos schiet op doel. Rivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Rápidos - Flechas Locos 0:1

33e minuut.
Fulgencio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medina met de inworp. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De la Rosa onderschept slim de pass. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa onderschept slim de pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo speelt de bal door. Enríquez is nu in balbezit. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheleros Rápidos 64%, Flechas Locos 36%.
Cheleros Rápidos - Flechas Locos 0:1

57e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo geeft een hoge lob. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mercado is nu in balbezit. Mercado met een sublieme pass. Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Orrantia geeft de bal voor. Robles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Medina heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segura. Medina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galindo met een snel genomen vrije trap. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal in één keer door. Morelos is nu in balbezit. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheleros Rápidos 53%, Flechas Locos 47%.
Cheleros Rápidos - Flechas Locos 0:1