Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Secretos Vaqueros Magníficos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Cristante passt de bal met de wreef. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya is nu in balbezit. Serafín onderschept slim de pass. Serafín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Glaría passt de bal zonder na te denken. Soto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salas de bal. Orozco is nu in balbezit. Orozco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Secretos - Vaqueros Magníficos 0:1

30e minuut.
España trapt de bal weg. Glaría rent richting de bal. Glaría speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moya is nu in balbezit. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guerrero zijn tegenspeler op de grond. Guerrero krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco begaat een overtreding. Orozco krijgt een gele kaart. Saldaña raakt geblesseerd tijdens het duel. Saldaña met een snel genomen vrije trap. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafín rent richting de bal. Serafín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballos Secretos - Vaqueros Magníficos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Secretos 58%, Vaqueros Magníficos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Secretos - Vaqueros Magníficos 1:1

48e minuut.
España trapt de bal weg van het doel. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Cristante is nu in balbezit. Serafín is nu in balbezit. Serafín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guerrero speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barragán met de inworp. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een hoge lob. Carbajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serafín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Secretos - Vaqueros Magníficos 2:1

71e minuut.
Villaluz rent richting de bal. Villaluz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Donoso de bal. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Secretos 42%, Vaqueros Magníficos 58%.
Caballos Secretos - Vaqueros Magníficos 2:1