Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camoteros Agradecidos Galaxias Goleadores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Higareda met een sublieme pass. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello passt de bal in één keer door. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Higareda heeft problemen om de bal te vangen. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez passt de bal in één keer door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Yegros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálvez is nu in balbezit. Gálvez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 0:1

36e minuut.
Pandaman trapt de bal weg. Gálvez kopt de bal weg. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles onderschept slim de pass. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 0:2

40e minuut.
Estay verovert de bal door een tackle van achteren. Estay geeft een hoge lob. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Máñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Sedano probeert naar een medespeler te passen. Terrés rent richting de bal. Terrés draait met de bal, schiet en ... Estay probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Valencia rent richting de bal. Terrés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terrazas. Terrazas krijgt een gele kaart. Terrés raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valencia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camoteros Agradecidos 59%, Galaxias Goleadores 41%.
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 1:2

52e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 1:3

55e minuut.
Terrazas passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Tavares met een sublieme pass. Gálvez is nu in balbezit. Gálvez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano geeft een lange en hoge pass. Daar is Pandaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cabello probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 2:3

89e minuut.
Cabello is nu in balbezit. Cabello passt de bal zonder na te denken. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Gálvez rent richting de bal. Gálvez passt de bal met de wreef. Máñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camoteros Agradecidos 56%, Galaxias Goleadores 44%.
Camoteros Agradecidos - Galaxias Goleadores 2:3