Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Rápidos Tigres Tristes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Rergis passt de bal in één keer door. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz begaat een overtreding. De la Cruz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Maduro verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco probeert naar een medespeler te passen. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Rápidos - Tigres Tristes 0:1

19e minuut.
Acosta met een sublieme pass. La Torre is nu in balbezit. La Torre passt de bal met de wreef. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Rergis is nu in balbezit. Rergis geeft een hoge lob. Zepeda kopt de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Campos met een snelle inworp. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta begaat een overtreding. Acosta krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft de bal voor. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. Taboada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cementeros Rápidos - Tigres Tristes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Rápidos 49%, Tigres Tristes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros Rápidos - Tigres Tristes 1:1

47e minuut.
Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis onderschept slim de pass. Rergis speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Loera rent richting de bal. Loera geeft een hoge lob. De la Cruz met een sublieme pass. Norasco heeft problemen om de bal te vangen. Norasco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Doeltrap. Escamilla trapt de bal weg van het doel. Fonseca kopt de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Taboada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De la Cruz speelt de bal door. Trujillo is nu in balbezit. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
La Torre is nu in balbezit. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal met de wreef. Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Norasco onderschept slim de pass. Norasco passt de bal met de wreef. Parra is nu in balbezit. Loera onderschept slim de pass. Loera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norasco onderschept slim de pass. Norasco passt de bal in één keer door. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Escamilla trapt de bal weg. Fonseca kopt de bal weg. Oteo probeert de bal met de borst te controleren. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. Taboada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Rápidos - Tigres Tristes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Rápidos 52%, Tigres Tristes 48%.
Cementeros Rápidos - Tigres Tristes 2:1