Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Duros Cheleros Rápidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Urbina met de inworp. Degollado speelt de bal door. Lavallén rent richting de bal. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft een lange en hoge pass. Fulgencio heeft problemen om de bal te vangen. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Duros - Cheleros Rápidos 1:0

16e minuut.
Mercado is nu in balbezit. Mercado geeft de bal voor. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cementeros Duros - Cheleros Rápidos 1:1

19e minuut.
Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda is nu in balbezit. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Orrantia is nu in balbezit. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel. Rivera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Duros 42%, Cheleros Rápidos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros Duros - Cheleros Rápidos 1:1

65e minuut.
Esquivel geeft een lange en hoge pass. Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel. Rivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cristante met een snelle inworp. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Duros - Cheleros Rápidos 1:2

73e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo geeft een lange en hoge pass. Tapia rent richting de bal. Cristante onderschept slim de pass. Cristante passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Duros - Cheleros Rápidos 1:3

86e minuut.
Cristante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercado is nu in balbezit. Mercado speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Duros 63%, Cheleros Rápidos 37%.
Cementeros Duros - Cheleros Rápidos 1:3