Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quemadura CD Vaqueros Magníficos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano met een sublieme pass. Orozco is nu in balbezit. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Galindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Galindo trapt de bal weg. Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal in één keer door. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Moya rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Villaluz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama onderschept slim de pass. Lezama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama onderschept slim de pass. Lezama schiet op doel. España probeert wanhopig de bal te grijpen. Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Vaqueros Magníficos 1:0

32e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Glaría legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lezama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lezama legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. España probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Vaqueros Magníficos 2:0

36e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Parra is nu in balbezit. Parra met een sublieme pass. Barragán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Soto kan de bal niet met de borst controleren. Ferreira is nu in balbezit. Ambriz is nu in balbezit. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura CD 44%, Vaqueros Magníficos 56%.
Quemadura CD - Vaqueros Magníficos 2:0

50e minuut.
Villaluz met een snelle inworp. Méndez rent richting de bal. Ponce begaat een overtreding. Méndez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Méndez kan niet meer verder spelen. Meléndez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura CD 41%, Vaqueros Magníficos 59%.
Quemadura CD - Vaqueros Magníficos 2:0