Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flechas Locos Cementeros Duros
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peralta de bal. Morelos rent richting de bal. Morelos schiet op doel. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Locos - Cementeros Duros 1:0

11e minuut.
Degollado geeft een lange en hoge pass. Araujo kopt de bal weg. Morelos rent richting de bal. Morelos schiet op doel. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Locos - Cementeros Duros 2:0

13e minuut.
Núñez rent richting de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Degollado de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar met een sublieme pass. Morelos is nu in balbezit. Morelos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Morelos rent richting de bal. Morelos passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Locos - Cementeros Duros 3:0

39e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Morelos is nu in balbezit. Morelos passt de bal in één keer door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Locos - Cementeros Duros 4:0

42e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo speelt de bal door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft de bal voor. Medina kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Locos 49%, Cementeros Duros 51%.
Flechas Locos - Cementeros Duros 4:0

52e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. Robles kopt de bal weg. Degollado is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Locos - Cementeros Duros 5:0

62e minuut.
Lavallén verovert de bal door een tackle van achteren. Lavallén met een sublieme pass. Aguilar met een sublieme pass. Morelos rent richting de bal. Morelos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Medina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos draait met de bal, schiet en ... Cano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Locos - Cementeros Duros 6:0

79e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Morelos is nu in balbezit. Aranda is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Locos 34%, Cementeros Duros 66%.
Flechas Locos - Cementeros Duros 6:0