Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheleros Rápidos Tigres Tristes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco probeert naar een medespeler te passen. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Orozco geeft een hoge lob. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio passt de bal met de wreef. Cristante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Doeltrap. Muñoz trapt de bal weg van het doel. Acosta kopt de bal weg. Daar is Loera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loera draait met de bal, schiet en ... Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Rápidos - Tigres Tristes 0:1

26e minuut.
Arroyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Loera is nu in balbezit. Loera haalt uit met een fantastische trap. Rivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Rápidos - Tigres Tristes 0:2

30e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Klungelig pakt Segura de bal. Norasco probeert naar een medespeler te passen. Loera is nu in balbezit. Loera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Orozco rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Rápidos - Tigres Tristes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheleros Rápidos 57%, Tigres Tristes 43%.
Cheleros Rápidos - Tigres Tristes 1:2

64e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Loera kopt de bal weg. Norasco probeert de bal aan de voet te houden. Loera is nu in balbezit. Loera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Elizondo met een snelle inworp. Norasco is nu in balbezit. Mercado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mercado krijgt een gele kaart. Norasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Norasco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Rápidos - Tigres Tristes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheleros Rápidos 43%, Tigres Tristes 57%.
Cheleros Rápidos - Tigres Tristes 1:3