Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quemadura CD Tigres Del Hierro
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Redondo met de inworp. Manjarín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lezama. Lezama krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ferreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. La Torre komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Guerrero met de inworp. Manjarín rent richting de bal. Manjarín geeft een hoge lob. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán geeft een lange en hoge pass. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz rent richting de bal. Ambriz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Lezama onderschept slim de pass. Lezama passt de bal in één keer door. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez passt de bal met de wreef. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Durán de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Leaño verovert de bal door een tackle van achteren. Leaño passt de bal in één keer door. Ambriz rent richting de bal. Ambriz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro speelt de bal door. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura CD - Tigres Del Hierro 1:0

45e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galván krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura CD 50%, Tigres Del Hierro 50%.
Quemadura CD - Tigres Del Hierro 1:0

48e minuut.
Parra geeft de bal voor. Inworp. Arroyo met de inworp. Leaño heeft problemen om de bal te vangen. Leaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ponce speelt de bal door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sierra krijgt een gele kaart. Galván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Máñez speelt de bal door. Manjarín is nu in balbezit. Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Ambriz is nu in balbezit. Ambriz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Redondo geeft een hoge lob. Cano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Durán de bal onder controle te krijgen. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles draait met de bal, schiet en ... Galindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Guillén geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura CD 36%, Tigres Del Hierro 64%.
Quemadura CD - Tigres Del Hierro 1:0