Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buhos Ásperos Fuegos AD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Galdames passt de bal met de wreef. Saldivar speelt de bal door. España bereikt de bal nog maar net als eerste. España geeft een lange en hoge pass. Corona springt en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Elokan met een snelle inworp. Navarro controleert de bal met de borst. Met opzet legt de Assis zijn tegenspeler op de grond. de Assis krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Jáuregui probeert de bal met de borst te controleren. Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. España is nu in balbezit. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Caballero geeft een hoge lob. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Ásperos - Fuegos AD 0:1

28e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Cardozo is nu in balbezit. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Orozco speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Jáuregui is nu in balbezit. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buhos Ásperos - Fuegos AD 1:1

40e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal in één keer door. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Ásperos - Fuegos AD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Ásperos 37%, Fuegos AD 63%.
Buhos Ásperos - Fuegos AD 2:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Orozco de bal onder controle te krijgen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui passt de bal in één keer door. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal met de wreef. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Ásperos 42%, Fuegos AD 58%.
Buhos Ásperos - Fuegos AD 2:1