Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuegos AD Cerdos Infames
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Villarroel is nu in balbezit. Corona onderschept slim de pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Corona draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuegos AD - Cerdos Infames 1:0

24e minuut.
Villarroel passt de bal zonder na te denken. Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Almaguer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuegos AD - Cerdos Infames 2:0

26e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal in één keer door. Nicoletti speelt de bal door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Méndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
España rent richting de bal. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicoletti krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert de Assis de bal onder controle te krijgen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nicoletti met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Gracia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gracia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuegos AD 47%, Cerdos Infames 53%.
Fuegos AD - Cerdos Infames 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Zambrano de bal. Ledezma rent richting de bal. de Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Palomino speelt de bal door. Loera rent richting de bal. Loera met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gracia kopt de bal weg. Tostado speelt de bal door. de Assis heeft problemen om de bal te vangen. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuegos AD 57%, Cerdos Infames 43%.
Fuegos AD - Cerdos Infames 2:0