Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martillos Extraños Varitas Feroces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya onderschept slim de pass. Moya geeft een hoge lob. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Varitas Feroces 1:0

6e minuut.
Manjarín rent richting de bal. Manjarín passt de bal in één keer door. Begines speelt de bal door. Carranza rent richting de bal. Carranza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alonso trapt de bal weg van het doel. Morelos kopt de bal weg. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Manjarín passt de bal zonder na te denken. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya passt de bal met de wreef. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Alonso trapt de bal weg van het doel. Morelos kopt de bal weg. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos passt de bal in één keer door. Villaluz is nu in balbezit. Villaluz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martillos Extraños 43%, Varitas Feroces 57%.
Martillos Extraños - Varitas Feroces 1:0

58e minuut.
Begines rent richting de bal. Fregoso onderschept slim de pass. Fregoso met een sublieme pass. Villaluz rent richting de bal. Villaluz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Davino passt de bal met de wreef. Moya rent richting de bal. Moya probeert naar een medespeler te passen. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Varitas Feroces 2:0

76e minuut.
Klungelig pakt Morelos de bal. Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal zonder na te denken. Villaluz rent richting de bal. Villaluz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Varitas Feroces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martillos Extraños 43%, Varitas Feroces 57%.
Martillos Extraños - Varitas Feroces 2:1