Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepitas Sangrientas Gatos UE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Sandoval geeft een hoge lob. Inworp. Guerrero met de inworp. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Del Angel onderschept slim de pass. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 0:1

17e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Mendoza rent richting de bal. Parraguéz begaat een overtreding. Parraguéz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mendoza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt De Faría de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 0:2

19e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Gaytan onderschept slim de pass. Palencia is nu in balbezit. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sandoval geeft de bal voor. Zamora kopt de bal weg. Paulista is nu in balbezit. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Guerrero passt de bal met de wreef. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda met een sublieme pass. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan draait met de bal, schiet en ... Espericueta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 1:2

42e minuut.
Barragán speelt de bal door. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas Sangrientas 42%, Gatos UE 58%.
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 1:2

55e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Martínez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Faría. Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero met een snelle inworp. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft een hoge lob. Espericueta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Gaytan is nu in balbezit. Gaytan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 2:2

74e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 2:3

75e minuut.
Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaytan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Villalobos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barragán is nu in balbezit. Paulista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barragán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamora legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Paulista rent richting de bal. Paulista passt de bal zonder na te denken. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia geeft een lange en hoge pass. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas Sangrientas 62%, Gatos UE 38%.
Pepitas Sangrientas - Gatos UE 2:3