Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Deshonradas Martillos Extraños
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Davino rent richting de bal. Paz begaat een overtreding. Davino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davino met een snel genomen vrije trap. Inworp. Rangel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paz rent richting de bal. Paz geeft de bal voor. Villarreal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De la Peña controleert de bal met de borst. Inworp. Trejo met de inworp. Buendía is nu in balbezit. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín passt de bal in één keer door. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines passt de bal zonder na te denken. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel. Orrantia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Deshonradas - Martillos Extraños 0:1

32e minuut.
Guido geeft een hoge lob. Davino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Segovia zijn tegenspeler op de grond. Segovia krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Davino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Deshonradas 48%, Martillos Extraños 52%.
Cementeros Deshonradas - Martillos Extraños 0:1

49e minuut.
Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Varona de bal. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cementeros Deshonradas - Martillos Extraños 1:1

55e minuut.
Begines kopt de bal weg. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya passt de bal in één keer door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Manjarín rent richting de bal. Manjarín passt de bal in één keer door. Buendía speelt de bal door. Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra schiet op doel. Villarreal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Segovia geeft een lange en hoge pass. Guido met een sublieme pass. Carranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines draait met de bal, schiet en ... Orrantia bokst de bal weg.

71e minuut.
Orrantia met een harde bal richting middenveld. Elizondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Longoria de bal. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Orrantia trapt de bal weg. Buendía kopt de bal weg. Davino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Deshonradas 55%, Martillos Extraños 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros Deshonradas - Martillos Extraños 1:1