Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jueves Valientes Buhos Ásperos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Ruiz met de inworp. Navarro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tapia de bal. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jueves Valientes - Buhos Ásperos 0:1

32e minuut.
Orozco geeft een lange en hoge pass. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Manjarín rent richting de bal. Manjarín passt de bal met de wreef. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Garcés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivar passt de bal met de wreef. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jueves Valientes - Buhos Ásperos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jueves Valientes 60%, Buhos Ásperos 40%.
Jueves Valientes - Buhos Ásperos 0:2

71e minuut.
Juárez speelt de bal door. Elokan is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. Izquierdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez passt de bal met de wreef. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Garcés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jueves Valientes - Buhos Ásperos 0:3

81e minuut.
Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco is nu in balbezit. Alonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orozco raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardozo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jueves Valientes - Buhos Ásperos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jueves Valientes 56%, Buhos Ásperos 44%.
Jueves Valientes - Buhos Ásperos 0:4