Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varitas Feroces Pepitas Sangrientas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda geeft een lange en hoge pass. Balderas heeft problemen om de bal te vangen. Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan schiet op doel. Alonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sabina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viades met een snelle inworp. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Alonso met een harde bal richting middenveld. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura begaat een overtreding. Segura krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Balderas rent richting de bal. Gaytan verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio is nu in balbezit. Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Feroces - Pepitas Sangrientas 0:1

15e minuut.
Reséndiz met een sublieme pass. Gaytan rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Gaytan onderschept slim de pass. Gaytan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Del Angel is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Del Angel zijn tegenspeler op de grond. Castro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Castro kan niet meer verder spelen. Yegros komt het veld opgelopen. Galindo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parraguéz is nu in balbezit. Viades rent richting de bal. Viades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varitas Feroces - Pepitas Sangrientas 1:1

31e minuut.
Fregoso passt de bal met de wreef. Villaluz rent richting de bal. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Segura onderschept slim de pass. Segura schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones geeft de bal voor. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Feroces 43%, Pepitas Sangrientas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varitas Feroces - Pepitas Sangrientas 1:1

61e minuut.
Segura rent richting de bal. De Faría rent richting de bal. De Faría probeert naar een medespeler te passen. Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rueda probeert naar een medespeler te passen. Fregoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Briones geeft een hoge lob. Fregoso rent richting de bal. Met opzet legt Rueda zijn tegenspeler op de grond. Fregoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fregoso wilt de vrije trap nemen. Alfaro bokst de bal weg. Daar is Paulista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Feroces - Pepitas Sangrientas 2:1

73e minuut.
Gaytan passt de bal zonder na te denken. Reséndiz rent richting de bal. Reséndiz speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alonso bokst de bal weg.

75e minuut.
Parraguéz geeft de bal voor. Viades probeert de bal aan de voet te houden. Parraguéz maakt een afschuwelijke overtreding. Parraguéz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Briones geeft de bal voor. Montesinos geeft de bal voor. De Faría is nu in balbezit. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Feroces 41%, Pepitas Sangrientas 59%.
Varitas Feroces - Pepitas Sangrientas 2:1