Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorrones Gordos Caballos Magníficos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Neruda probeert naar een medespeler te passen. Saucedo heeft problemen om de bal te vangen. Núñez begaat een overtreding. Núñez krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Núñez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Padrón de bal. Valdéz rent richting de bal. Daar is Valdéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorrones Gordos - Caballos Magníficos 0:1

8e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel met een sublieme pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Trotta probeert de bal aan de voet te houden. Alarcón bokst de bal weg.

35e minuut.
Salas kopt de bal weg. Rangel is nu in balbezit. Rangel passt de bal met de wreef. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorrones Gordos 48%, Caballos Magníficos 52%.
Gorrones Gordos - Caballos Magníficos 0:1

59e minuut.
Rangel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neruda is nu in balbezit. Neruda passt de bal in één keer door. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Riestra passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez schiet op doel. Alarcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda passt de bal zonder na te denken. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Padrón geeft een lange en hoge pass. Cabrera kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Neruda onderschept slim de pass. Neruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorrones Gordos - Caballos Magníficos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorrones Gordos 47%, Caballos Magníficos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorrones Gordos - Caballos Magníficos 1:1