Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piratas Rabiosos Monarcas Feos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla rent richting de bal. Huitrón rent richting de bal. Huitrón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Negrete onderschept slim de pass. Huitrón onderschept slim de pass. Huitrón passt de bal in één keer door. Escamilla rent richting de bal. Escamilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vaca rent richting de bal. Torrado is nu in balbezit. Vaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaca krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Inworp. Velasco met een snelle inworp. Huitrón rent richting de bal. Huitrón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Rabiosos 50%, Monarcas Feos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piratas Rabiosos - Monarcas Feos 0:0

49e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Montoya met een snelle inworp. Negrete probeert de bal met de borst te controleren. Negrete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Reynoso bokst de bal weg.

54e minuut.
Torrado onderschept slim de pass. Arredondo is nu in balbezit. Negrete is nu in balbezit. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Rabiosos - Monarcas Feos 1:0

65e minuut.
Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya rent richting de bal. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Rabiosos - Monarcas Feos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Rabiosos 41%, Monarcas Feos 59%.
Piratas Rabiosos - Monarcas Feos 2:0