Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terremotos CD Caballos Magníficos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nieto onderschept slim de pass. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Estay is nu in balbezit. Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiño met een sublieme pass. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CD - Caballos Magníficos 1:0

24e minuut.
Rangel passt de bal in één keer door. Carreón is nu in balbezit. Met opzet legt Murguía zijn tegenspeler op de grond. Murguía krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Bernal passt de bal met de wreef. Murguía probeert naar een medespeler te passen. Gudiño rent richting de bal. Gudiño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal speelt de bal door. Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CD - Caballos Magníficos 2:0

37e minuut.
Bernal onderschept slim de pass. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CD - Caballos Magníficos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos CD 37%, Caballos Magníficos 63%.
Terremotos CD - Caballos Magníficos 3:0

64e minuut.
Gudiño passt de bal met de wreef. Sol rent richting de bal. Sol geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Estay geeft een lange en hoge pass. Barra kopt de bal weg. Nieto is nu in balbezit. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bueno komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trafalgar zijn tegenspeler op de grond. Trafalgar krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Carreón is nu in balbezit. Carreón passt de bal in één keer door. Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos CD 36%, Caballos Magníficos 64%.
Terremotos CD - Caballos Magníficos 3:0