Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Vergonzosos Espadas Eternos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Toledano rent richting de bal. Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Esparza passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gallego rent richting de bal. Gallego speelt de bal door. Toledano rent richting de bal. Esparza onderschept slim de pass. Esparza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Toledano met een sublieme pass. Sifuentes rent richting de bal. Nuño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuño krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes onderschept slim de pass. Sifuentes speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Gallego verovert de bal door een tackle van achteren. Gallego passt de bal met de wreef. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pantoja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esparza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustos. Bustos krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes geeft een lange en hoge pass. Esparza rent richting de bal. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Vergonzosos - Espadas Eternos 0:1

38e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López probeert naar een medespeler te passen. Esparza rent richting de bal. Llanes rent richting de bal. Llanes haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Vergonzosos 54%, Espadas Eternos 46%.
Gatos Vergonzosos - Espadas Eternos 0:1

52e minuut.
Toledano geeft een hoge lob. Guadarrama rent richting de bal. Soler onderschept slim de pass. Soler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montesinos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta onderschept slim de pass. Trotta met een sublieme pass. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gatos Vergonzosos - Espadas Eternos 1:1

81e minuut.
Llanes passt de bal zonder na te denken. Gallego rent richting de bal. Gallego met een sublieme pass. Esparza rent richting de bal. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Toledano rent richting de bal. Toledano geeft een hoge lob. Guadarrama rent richting de bal. Soler onderschept slim de pass. Soler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Vergonzosos 46%, Espadas Eternos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gatos Vergonzosos - Espadas Eternos 1:1