Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Sangrientas Rayos Extraños
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo onderschept slim de pass. Capetillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Sangrientas 50%, Rayos Extraños 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 0:0

50e minuut.
De Faría probeert naar een medespeler te passen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Capetillo is nu in balbezit. Urbina onderschept slim de pass. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Juárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ipata. Juárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Juárez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría onderschept slim de pass. De Faría geeft een lange en hoge pass. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Assis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:0

73e minuut.
Delgado speelt de bal door. Capetillo rent richting de bal. De Faría onderschept slim de pass. Márquez onderschept slim de pass. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez onderschept slim de pass. Juárez probeert naar een medespeler te passen. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Sangrientas 39%, Rayos Extraños 61%.
Lobos Sangrientas - Rayos Extraños 1:0