Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Agudos Varitas Ardientes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Murguía passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal zonder na te denken. Daar is Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa passt de bal met de wreef. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Taboada probeert de bal aan de voet te houden. Mendivil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valdivia de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas is nu in balbezit. Casillas speelt de bal door. Baños is nu in balbezit. Baños schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Agudos 46%, Varitas Ardientes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soles Agudos - Varitas Ardientes 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Valenzuela de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Rangel rent richting de bal. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Mendivil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vallarta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Degollado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Agudos 43%, Varitas Ardientes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soles Agudos - Varitas Ardientes 0:0