Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Vergonzosos Magos UE
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ipata trapt de bal weg. de Assis kopt de bal weg. Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Saldivar met een sublieme pass. Klungelig pakt Saldivar de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briseño. Saldivar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saldivar kan niet meer verder spelen. Parraguéz komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Saucedo probeert de bal met de borst te controleren. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Vergonzosos - Magos UE 0:1

17e minuut.
Agüero rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez met een sublieme pass. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo schiet op doel. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Pérez passt de bal met de wreef. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pantoja de bal onder controle te krijgen. Castañeda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Vergonzosos - Magos UE 0:2

30e minuut.
de Assis is nu in balbezit. de Assis geeft de bal voor. Saldivar is nu in balbezit. Briseño onderschept slim de pass. Briseño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis passt de bal zonder na te denken. Saucedo rent richting de bal. Saucedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Briseño is nu in balbezit. Briseño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Vergonzosos - Magos UE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Vergonzosos 48%, Magos UE 52%.
Gatos Vergonzosos - Magos UE 1:2

46e minuut.
Pantoja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vidrio met een snelle inworp. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez passt de bal met de wreef. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
de Assis met een sublieme pass. Saldivar is nu in balbezit. Saldivar speelt de bal door. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Vergonzosos 43%, Magos UE 57%.
Gatos Vergonzosos - Magos UE 1:2