Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Espectaculares Quemadura UE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Arreola is nu in balbezit. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón passt de bal zonder na te denken. Daar is Naelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Dautt met een harde bal richting middenveld. Arreola kopt de bal weg. Marcial rent richting de bal. Marcial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Espectaculares - Quemadura UE 0:1

27e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz geeft een hoge lob. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almirón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naelson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hierro kopt de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Espectaculares 45%, Quemadura UE 55%.
Gusanos Espectaculares - Quemadura UE 0:1

47e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Robles begaat een overtreding. Bernal raakt geblesseerd tijdens het duel. Salinas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Camarena heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Camarena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sandoval met de inworp. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Hierro is nu in balbezit. Hierro passt de bal in één keer door. Arreola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marcial de bal. Marcial schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Arreola is nu in balbezit. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Naelson is nu in balbezit. Naelson draait met de bal, schiet en ... Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ríos geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een hoge lob. Naelson rent richting de bal. Naelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Espectaculares - Quemadura UE 1:1

73e minuut.
Klungelig pakt Camarena de bal. Camarena geeft een hoge lob. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcial rent richting de bal. Marcial haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Robles speelt de bal door. Arreola is nu in balbezit. Arreola passt de bal zonder na te denken. Marcial rent richting de bal. Marcial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Espectaculares - Quemadura UE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Espectaculares 52%, Quemadura UE 48%.
Gusanos Espectaculares - Quemadura UE 1:2