Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos Feos Perros Galantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista passt de bal zonder na te denken. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nava heeft problemen om de bal te vangen. Aceval is nu in balbezit. Aceval probeert naar een medespeler te passen. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Marcial geeft de bal voor. Taboada controleert de bal met de borst. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava draait met de bal, schiet en ... Zepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos Feos - Perros Galantes 0:1

23e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een lange en hoge pass. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Marcial geeft de bal voor. Rubio rent richting de bal. Nava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nava krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Izazola probeert naar een medespeler te passen. Nava is nu in balbezit. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Madero onderschept slim de pass. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos Feos - Perros Galantes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Feos 46%, Perros Galantes 54%.
Búfalos Feos - Perros Galantes 0:2

53e minuut.
Izazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista onderschept slim de pass. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Madero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubio. Madero raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nava rent richting de bal. Nava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos Feos - Perros Galantes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Feos 51%, Perros Galantes 49%.
Búfalos Feos - Perros Galantes 0:3