Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trueno Feroces Pumas Magníficos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Degollado geeft een hoge lob. Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Madrigal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Feroces - Pumas Magníficos 1:0

15e minuut.
Rivera onderschept slim de pass. Rivera passt de bal zonder na te denken. Bocanegra is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. López rent richting de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Feroces - Pumas Magníficos 2:0

20e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero passt de bal in één keer door. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen. Montano rent richting de bal. Montano passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez met een sublieme pass. Klungelig pakt Méndez de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Montano probeert naar een medespeler te passen. Velázquez rent richting de bal. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Parraguéz schiet op doel. Esquivel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Feroces 41%, Pumas Magníficos 59%.
Trueno Feroces - Pumas Magníficos 2:0

71e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga geeft een hoge lob. Obledo rent richting de bal. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Feroces - Pumas Magníficos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Feroces 53%, Pumas Magníficos 47%.
Trueno Feroces - Pumas Magníficos 2:1