Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros Galantes Estudiantes Ásperos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena onderschept slim de pass. Cadena draait met de bal, schiet en ... Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Carrillo de bal. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Galantes - Estudiantes Ásperos 0:1

3e minuut.
Marcial verovert de bal door een tackle van achteren. Marcial met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena is nu in balbezit. Cadena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal met de wreef. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Galantes - Estudiantes Ásperos 0:2

13e minuut.
De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Estéves rent richting de bal. Estéves passt de bal met de wreef. Nava is nu in balbezit. Nava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Izazola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Correa komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Carrillo met de inworp. Urteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Urteaga geeft een hoge lob. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava draait met de bal, schiet en ... Aceval bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Galantes 66%, Estudiantes Ásperos 34%.
Perros Galantes - Estudiantes Ásperos 0:2

50e minuut.
Carrillo met een sublieme pass. Marcial met een sublieme pass. Nava rent richting de bal. Nava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Galantes - Estudiantes Ásperos 1:2

66e minuut.
Marcial met een sublieme pass. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa passt de bal zonder na te denken. Nava rent richting de bal. Nava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Estéves onderschept slim de pass. Estéves met een sublieme pass. Madero speelt de bal door. Nava is nu in balbezit. Nava draait met de bal, schiet en ... Paal! Urteaga rent richting de bal. Paal!

85e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Nava verovert de bal door een tackle van achteren. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel. Aceval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perros Galantes - Estudiantes Ásperos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Galantes 36%, Estudiantes Ásperos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perros Galantes - Estudiantes Ásperos 2:2