Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxias Magníficos Estrellas Gordos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobedo verovert de bal door een tackle van achteren. Mascareño geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Villalba bokst de bal weg.

4e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Almaguer zijn tegenspeler op de grond. Almaguer krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Veiga trapt de bal weg. Fernández kopt de bal weg. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Torrado met een snelle inworp. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano geeft een hoge lob. Delgado kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Magníficos - Estrellas Gordos 1:0

19e minuut.
Batista speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Almaguer probeert naar een medespeler te passen. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxias Magníficos 40%, Estrellas Gordos 60%.
Galaxias Magníficos - Estrellas Gordos 1:0

57e minuut.
Escobedo passt de bal in één keer door. Mascareño met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Galván met de inworp. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Magníficos - Estrellas Gordos 2:0

87e minuut.
Galván passt de bal met de wreef. Almaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Romero naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxias Magníficos 56%, Estrellas Gordos 44%.
Galaxias Magníficos - Estrellas Gordos 2:0