Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes Ásperos Halcones Santas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Villaluz rent richting de bal. Villaluz geeft de bal voor. De la Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Balderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balderas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ballesteros kopt de bal weg. Dautt is nu in balbezit. Dautt passt de bal zonder na te denken. Cadena is nu in balbezit. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia passt de bal in één keer door. Cadena is nu in balbezit. Cadena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valdivia de bal onder controle te krijgen. Alpízar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros met een sublieme pass. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Cadena is nu in balbezit. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Ásperos - Halcones Santas 1:0

21e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros met een sublieme pass. Valdivia rent richting de bal. Cadena onderschept slim de pass. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Alpízar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Ásperos - Halcones Santas 2:0

23e minuut.
De la Rosa met de inworp. Daar is Dautt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dautt met een sublieme pass. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Valdivia geeft de bal voor. Inworp. Almirón met de inworp. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal met de wreef. Balderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balderas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Terrés onderschept slim de pass. Terrés geeft de bal voor. Orrantia kopt de bal weg. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Ásperos - Halcones Santas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Ásperos 44%, Halcones Santas 56%.
Estudiantes Ásperos - Halcones Santas 3:0

57e minuut.
Rojas rent richting de bal. De la Cruz begaat een overtreding. Rojas raakt geblesseerd tijdens het duel. Villaluz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De la Rosa kopt de bal weg. Daar is Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balderas rent richting de bal. Balderas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Ásperos - Halcones Santas 3:1

87e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar met een sublieme pass. Balderas is nu in balbezit. Balderas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Ásperos 56%, Halcones Santas 44%.
Estudiantes Ásperos - Halcones Santas 3:1