Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara CF Burros Tranquilos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez geeft de bal voor. Klungelig pakt Barajas de bal. Barajas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Máñez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barajas met een snelle inworp. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Máñez passt de bal met de wreef. Mascorro rent richting de bal. Mascorro speelt de bal door. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 0:1

35e minuut.
Montesinos is nu in balbezit. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara CF 41%, Burros Tranquilos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 1:1

52e minuut.
Montesinos is nu in balbezit. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro speelt de bal door. Oteo is nu in balbezit. Oteo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Garay de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, España zal de hoekschop nemen. Oteo krijgt zijn hoofd ertegen. Chabrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 1:2

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Torre met een harde bal richting middenveld. Medina kopt de bal weg. Bernal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina met een sublieme pass. Mejía rent richting de bal. Mejía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 2:2

67e minuut.
España kopt de bal weg. Montesinos rent richting de bal. Mejía begaat een overtreding. Mejía krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mascorro verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro probeert naar een medespeler te passen. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo draait met de bal, schiet en ... Chabrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 2:3

76e minuut.
Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Montesinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montesinos passt de bal met de wreef. Oteo rent richting de bal. Oteo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara CF 60%, Burros Tranquilos 40%.
Mugiwara CF - Burros Tranquilos 2:3