Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Melancólicos Potros Tranquilos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bocanegra speelt de bal door. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón met een sublieme pass. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordáz is nu in balbezit. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maduro passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. Quintana onderschept slim de pass. Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bocanegra geeft de bal voor. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Ordáz rent richting de bal. Ordáz draait met de bal, schiet en ... Salcido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo passt de bal in één keer door. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Maduro rent richting de bal. Maduro passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Melancólicos - Potros Tranquilos 1:0

15e minuut.
Maduro met een sublieme pass. Jeréz rent richting de bal. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfaro krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Bravo rent richting de bal. Bravo passt de bal zonder na te denken. Ordáz rent richting de bal. Ordáz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zamorano onderschept slim de pass. Zamorano geeft de bal voor. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
López passt de bal met de wreef. Ordáz rent richting de bal. Riestra verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón onderschept slim de pass. Almirón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor. Alfaro controleert de bal met de borst. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerdos Melancólicos - Potros Tranquilos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Melancólicos 48%, Potros Tranquilos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerdos Melancólicos - Potros Tranquilos 1:1

46e minuut.
Escobedo is nu in balbezit. Escobedo passt de bal met de wreef. Velasco is nu in balbezit. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Maduro passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Ordáz is nu in balbezit. Ordáz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Maduro passt de bal in één keer door. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal met de wreef. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Melancólicos 59%, Potros Tranquilos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerdos Melancólicos - Potros Tranquilos 1:1