Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesadillas Rabiosos Flechas Feroces
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal in één keer door. Cervantes is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De la Peña kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Padrón maakt een afschuwelijke overtreding. Padrón krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Islas rent richting de bal. Islas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Velasco de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mariscal geeft een lange en hoge pass. Daar is Máñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Máñez onderschept slim de pass. Máñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal zonder na te denken. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez speelt de bal door. Máñez is nu in balbezit. Máñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Rabiosos 51%, Flechas Feroces 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quesadillas Rabiosos - Flechas Feroces 0:0

55e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez onderschept slim de pass. Máñez schiet op doel. Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Rabiosos - Flechas Feroces 0:1

64e minuut.
Suárez rent richting de bal. Noriega onderschept slim de pass. Noriega geeft een lange en hoge pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quesadillas Rabiosos - Flechas Feroces 1:1

75e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariscal. Padrón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Islas met een snel genomen vrije trap. Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castillo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cervantes passt de bal zonder na te denken. Máñez is nu in balbezit. Monzón is nu in balbezit. Máñez onderschept slim de pass. Máñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt De la Peña de bal. Mariscal rent richting de bal. Mariscal met een sublieme pass. Máñez is nu in balbezit. Máñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Rabiosos 60%, Flechas Feroces 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quesadillas Rabiosos - Flechas Feroces 1:1