Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Secretos Quesadillas Rabiosos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Palacios geeft een hoge lob. Ordiales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trejo. Trejo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Monzón kopt de bal weg. De la Peña rent richting de bal. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero schiet op doel. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Secretos - Quesadillas Rabiosos 1:0

45e minuut.
Oviedo probeert de bal met de borst te controleren. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal met de wreef. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Secretos 45%, Quesadillas Rabiosos 55%.
Leones Secretos - Quesadillas Rabiosos 1:0

46e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Naelson passt de bal met de wreef. Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales probeert naar een medespeler te passen. Padrón is nu in balbezit. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Islas geeft een hoge lob. Inworp. Izquierdo met de inworp. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Balam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros speelt de bal door. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson verovert de bal door een tackle van achteren. Naelson met een sublieme pass. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Paal! Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Oviedo kan de bal niet met de borst controleren. Oviedo geeft de bal voor. Noriega is nu in balbezit. Durán rent richting de bal. Durán geeft een lange en hoge pass. Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Secretos 35%, Quesadillas Rabiosos 65%.
Leones Secretos - Quesadillas Rabiosos 1:0