Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbitros CF Burros Tranquilos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Montesinos passt de bal in één keer door. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro passt de bal met de wreef. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rizo rent richting de bal. Mascorro onderschept slim de pass. Mascorro passt de bal in één keer door. Oteo is nu in balbezit. Oteo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Guardado rent richting de bal. Infante begaat een overtreding. Infante krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Guardado met een sublieme pass. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oteo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guardado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Burros Tranquilos 0:1

40e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros CF 57%, Burros Tranquilos 43%.
Arbitros CF - Burros Tranquilos 0:1

48e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Montesinos met de inworp. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mercado zijn tegenspeler op de grond. España is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. España zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buendía bokst de bal weg. Oteo is nu in balbezit. Oteo haalt uit met een fantastische trap. Buendía probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Rizo onderschept slim de pass. Rizo passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia geeft de bal voor. Glaría heeft problemen om de bal te vangen. Palencia rent richting de bal. Palencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arbitros CF - Burros Tranquilos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros CF 49%, Burros Tranquilos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arbitros CF - Burros Tranquilos 1:1