Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzados Horribles Mugiwara CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Ambriz met een sublieme pass. De la Torre is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Chabrán bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Del Angel de bal. Vega rent richting de bal. Vega speelt de bal door. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Horribles 37%, Mugiwara CF 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzados Horribles - Mugiwara CF 0:0

58e minuut.
Del Angel is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Caballero rent richting de bal. Caballero schiet op doel. Chabrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Mejía onderschept slim de pass. Mejía passt de bal met de wreef. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vega passt de bal met de wreef. Daar is De Nigris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía speelt de bal door. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega geeft een lange en hoge pass. Garay heeft problemen om de bal te vangen. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel. Chabrán bokst de bal weg.

76e minuut.
Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caballero raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguilar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Horribles 53%, Mugiwara CF 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzados Horribles - Mugiwara CF 0:0