Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Melancólicos Caballeros FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Rergis rent richting de bal. Rergis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ordáz de bal. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. Terrés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bocanegra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Terrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zamorano onderschept slim de pass. Bravo rent richting de bal. Bravo speelt de bal door. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt López de bal. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal in één keer door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Terrés geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zamorano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zárate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rergis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Melancólicos 44%, Caballeros FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerdos Melancólicos - Caballeros FC 0:0

58e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco passt de bal in één keer door. Carrillo is nu in balbezit. Escobedo verovert de bal door een tackle van achteren. Escobedo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rergis speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bravo speelt de bal door. Ordáz rent richting de bal. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Escobedo speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft een hoge lob. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Melancólicos 56%, Caballeros FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerdos Melancólicos - Caballeros FC 0:0