Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbitros CF Leones Secretos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Esqueda trapt de bal weg van het doel. Madero rent richting de bal. Rizo begaat een overtreding. Rizo krijgt een gele kaart. Madero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balam met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Madero de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. Buendía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Leones Secretos 0:1

18e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izquierdo met de inworp. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros schiet op doel. Buendía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naelson is nu in balbezit. Naelson passt de bal in één keer door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo met een sublieme pass. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Leones Secretos 0:2

32e minuut.
Balam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Infante is nu in balbezit. Rodríguez is nu in balbezit. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Leones Secretos 1:2

40e minuut.
Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizo met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Madero onderschept slim de pass. Aranda rent richting de bal. Madero onderschept slim de pass. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros CF - Leones Secretos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros CF 63%, Leones Secretos 37%.
Arbitros CF - Leones Secretos 1:3

56e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios met een sublieme pass. Palencia rent richting de bal. Palencia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Naelson rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Morelos bokst de bal weg.

69e minuut.
Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda met de inworp. Palencia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Barragán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izquierdo met een snelle inworp. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros CF 38%, Leones Secretos 62%.
Arbitros CF - Leones Secretos 1:3