Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunas Atrevidos Lunas SC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galdames zal de hoekschop nemen. Kaviedes heeft problemen om de bal te vangen. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Esparza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Palencia geeft een lange en hoge pass. Huerta rent richting de bal. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Macías probeert de bal met de borst te controleren. Macías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Lunas SC 1:0

28e minuut.
Llanes rent richting de bal. Macías rent richting de bal. Victorino rent richting de bal. Macías verovert de bal door een tackle van achteren. Macías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta speelt de bal door. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Victorino kopt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arias zijn tegenspeler op de grond. Arias krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Llanes speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Atrevidos 37%, Lunas SC 63%.
Lunas Atrevidos - Lunas SC 1:0

52e minuut.
Kaviedes geeft de bal voor. Inworp. Galdames met een snelle inworp. Macías is nu in balbezit. Macías geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Llanes geeft de bal voor. Iniestra kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Dautt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Marcial met een sublieme pass. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Valverde begaat een overtreding. Vargas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Macías rent richting de bal. Macías passt de bal in één keer door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Lunas SC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Atrevidos 41%, Lunas SC 59%.
Lunas Atrevidos - Lunas SC 2:0