Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros Rabiosos Leones Tristes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Dos Santos kopt de bal weg. Daar is Murguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preciado is nu in balbezit. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Parada met een snelle inworp. Preciado rent richting de bal. Preciado passt de bal in één keer door. Hermosillo rent richting de bal. Hermosillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gámez kopt de bal weg. Inworp. Olmedo met de inworp. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Velázquez speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Preciado naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra passt de bal in één keer door. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Murguía kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zárate de bal onder controle te krijgen. Bocanegra is nu in balbezit. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Olmedo met een sublieme pass. Garay rent richting de bal. Garay passt de bal met de wreef. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Casas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Rabiosos - Leones Tristes 1:0

43e minuut.
Bocanegra geeft de bal voor. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Olmedo speelt de bal door. Parada rent richting de bal. Soler rent richting de bal. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Rabiosos 42%, Leones Tristes 58%.
Perros Rabiosos - Leones Tristes 1:0

48e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Velázquez onderschept slim de pass. Bocanegra rent richting de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Casas met een harde bal richting middenveld. Murguía kopt de bal weg. Klungelig pakt Olmedo de bal. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Velázquez met de inworp. Cano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parra. Cano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velázquez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reséndiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Garay geeft de bal voor. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal met de wreef. Hermosillo rent richting de bal. Hermosillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Parada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermosillo. Parada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gámez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saldaña heeft problemen om de bal te vangen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Rabiosos - Leones Tristes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Rabiosos 58%, Leones Tristes 42%.
Perros Rabiosos - Leones Tristes 2:0