Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martillos CE Guerreros Horribles
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Salinas met een sublieme pass. Casas rent richting de bal. Casas met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Neruda passt de bal zonder na te denken. Montemayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemayor probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos CE - Guerreros Horribles 1:0

27e minuut.
Guardado probeert naar een medespeler te passen. Sandoval rent richting de bal. Dávila onderschept slim de pass. Dávila draait met de bal, schiet en ... Santana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos CE - Guerreros Horribles 2:0

40e minuut.
Martell geeft een lange en hoge pass. Casas rent richting de bal. Casas passt de bal in één keer door. Neruda rent richting de bal. Neruda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Medina passt de bal zonder na te denken. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De la Rosa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos CE - Guerreros Horribles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martillos CE 50%, Guerreros Horribles 50%.
Martillos CE - Guerreros Horribles 3:0

47e minuut.
Montemayor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neruda met een snelle inworp. Sandoval rent richting de bal. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gámez geeft een hoge lob. Inworp. Martell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rubirosa passt de bal met de wreef. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva speelt de bal door. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Neruda met een snelle inworp. Medina is nu in balbezit. Medina met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salinas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Santana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Guardado rent richting de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martillos CE 65%, Guerreros Horribles 35%.
Martillos CE - Guerreros Horribles 3:0