Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros Valientes Potros FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Enoch kopt de bal weg. Soler rent richting de bal. Nápoles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nápoles krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Norasco kopt de bal weg. Esquivel rent richting de bal. Esquivel met een sublieme pass. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Enoch rent richting de bal. Enoch geeft een hoge lob. Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Garay bokst de bal weg. Galdames is nu in balbezit. Galdames geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carmona neemt de hoekschop. Nápoles springt en kopt de bal. Garay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Isella geeft een lange en hoge pass. Cabello is nu in balbezit. Cabello passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... Arreola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fierro speelt de bal door. Isella rent richting de bal. Isella met een sublieme pass. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Valientes - Potros FC 1:0

37e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel onderschept slim de pass. Nápoles is nu in balbezit. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Garay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Ponce is nu in balbezit. Esquivel onderschept slim de pass. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel. Garay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

42e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Norasco met een sublieme pass. Nápoles rent richting de bal. Nápoles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Valientes - Potros FC 2:0

44e minuut.
Norasco met een sublieme pass. Longoria is nu in balbezit. Longoria met een sublieme pass. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Valientes 43%, Potros FC 57%.
Vaqueros Valientes - Potros FC 2:0

50e minuut.
Isella geeft een lange en hoge pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel speelt de bal door. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel. Garay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Soler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Longoria met een snelle inworp. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Garay trapt de bal weg van het doel. Guadarrama kopt de bal weg. Isella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Arreola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Enoch rent richting de bal. Enoch met een sublieme pass. Villaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Valientes 52%, Potros FC 48%.
Vaqueros Valientes - Potros FC 2:0