Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:20
  • Competitiewedstrijd: League IV 15
  • Stadion: Lunas SC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1953
Lunas SC Piratas Desesperadas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Llanes de bal. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal zonder na te denken. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kaviedes trapt de bal weg van het doel. Sifuentes kopt de bal weg. Daar is Victorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara passt de bal zonder na te denken. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tinajero passt de bal met de wreef. Márquez rent richting de bal. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino onderschept slim de pass. Arias speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas SC 47%, Piratas Desesperadas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lunas SC - Piratas Desesperadas 0:0

51e minuut.
Iniestra kopt de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio geeft een hoge lob. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Arias speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Meza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacheco raakt geblesseerd tijdens het duel. Arias neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gálvez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas SC - Piratas Desesperadas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas SC 52%, Piratas Desesperadas 48%.
Lunas SC - Piratas Desesperadas 1:0