Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Horribles Leones Tristes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Montoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medina. Montoya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Montoya kan niet meer verder spelen. Villarroel komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Velázquez rent richting de bal. Guardado is nu in balbezit. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cano is nu in balbezit. Medina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hermosillo kan de bal niet met de borst controleren. De la Rosa is nu in balbezit. Hermosillo onderschept slim de pass. Hermosillo haalt uit met een fantastische trap. Santana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Daar is Guardado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo speelt de bal door. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Díaz passt de bal met de wreef. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal met de wreef. Guardado is nu in balbezit. Guardado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Martell is nu in balbezit. Martell passt de bal in één keer door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Casas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Balderas rent richting de bal. Balderas passt de bal zonder na te denken. Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel passt de bal zonder na te denken. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo haalt uit met een fantastische trap. Santana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Horribles - Leones Tristes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Horribles 42%, Leones Tristes 58%.
Guerreros Horribles - Leones Tristes 0:1

67e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval speelt de bal door. Guardado is nu in balbezit. Guardado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saldaña de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neruda zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Díaz de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina speelt de bal door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros Horribles - Leones Tristes 1:1

87e minuut.
Martell probeert de bal aan de voet te houden. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olmedo. Olmedo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Martell onderschept slim de pass. Olmedo begaat een overtreding. Martell raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubirosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guardado is nu in balbezit. Guardado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Horribles 35%, Leones Tristes 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Horribles - Leones Tristes 1:1