Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros Rabiosos Guerreros Horribles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Neruda de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neruda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Deeke rent richting de bal. Deeke geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reséndiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Rabiosos - Guerreros Horribles 0:1

18e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámez rent richting de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Reséndiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Rabiosos - Guerreros Horribles 0:2

42e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Parada onderschept slim de pass. Murguía rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Medina probeert naar een medespeler te passen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal met de wreef. Guardado rent richting de bal. Guardado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Rabiosos 54%, Guerreros Horribles 46%.
Perros Rabiosos - Guerreros Horribles 0:2

63e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal met de wreef. Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado onderschept slim de pass. Guardado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perros Rabiosos - Guerreros Horribles 0:3

66e minuut.
Deeke kopt de bal weg. Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Martell maakt een afschuwelijke overtreding. Martell krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Murguía met een snelle inworp. Navia is nu in balbezit. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Reséndiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De la Rosa geeft een lange en hoge pass. Navia rent richting de bal. Rubirosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubirosa krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Chacón kopt de bal weg. Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Murguía met een sublieme pass. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros Rabiosos 52%, Guerreros Horribles 48%.
Perros Rabiosos - Guerreros Horribles 0:3