Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piratas Horribles Gusanos Desesperadas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De la Vega de bal. Llanes verovert de bal door een tackle van achteren. Llanes heeft problemen om de bal te vangen. Llanes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Saldivar probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dautt zal de hoekschop nemen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Horribles - Gusanos Desesperadas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Horribles 66%, Gusanos Desesperadas 34%.
Piratas Horribles - Gusanos Desesperadas 0:1

56e minuut.
Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivar geeft een hoge lob. Bravo is nu in balbezit. Bravo haalt uit met een fantastische trap. Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bravo is nu in balbezit. Bravo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Saldivar rent richting de bal. Saldivar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Klungelig pakt Cacho de bal. Cacho met een sublieme pass. Llanes met een sublieme pass. Bravo is nu in balbezit. Bravo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Saldivar geeft een lange en hoge pass. Toxqui rent richting de bal. Cacho onderschept slim de pass. Llanes rent richting de bal. Llanes draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Horribles 62%, Gusanos Desesperadas 38%.
Piratas Horribles - Gusanos Desesperadas 0:1