Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Reales Piratas Goleadores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Solano rent richting de bal. Viades verovert de bal door een tackle van achteren. Viades passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dautt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

5e minuut.
Viades rent richting de bal. Marcial onderschept slim de pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Patiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Reales - Piratas Goleadores 1:0

17e minuut.
Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano passt de bal met de wreef. Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rubirosa probeert de bal aan de voet te houden. Landín is nu in balbezit. Rubirosa rent richting de bal. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vizcarra is nu in balbezit. Landín rent richting de bal. Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas Reales - Piratas Goleadores 1:1

28e minuut.
Solano rent richting de bal. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Reales 56%, Piratas Goleadores 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Reales - Piratas Goleadores 1:1

52e minuut.
Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Landín de bal onder controle te krijgen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Isella onderschept slim de pass. Isella passt de bal met de wreef. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Reales - Piratas Goleadores 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Reales 60%, Piratas Goleadores 40%.
Águilas Reales - Piratas Goleadores 1:2