Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piratas Goleadores Enanos Vergonzosos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial onderschept slim de pass. Ipata onderschept slim de pass. Ipata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 0:1

14e minuut.
Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial geeft een hoge lob. Aceval kan de bal niet met de borst controleren. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ipata passt de bal zonder na te denken. Lemos is nu in balbezit. Isella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isella krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Morelos heeft problemen om de bal te vangen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano met een sublieme pass. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alonso speelt de bal door. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipata rent richting de bal. Ipata schiet op doel. Patiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Goleadores 57%, Enanos Vergonzosos 43%.
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 0:2

59e minuut.
Solano met een sublieme pass. Esquivel is nu in balbezit. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 1:2

71e minuut.
Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra rent richting de bal. Ipata is nu in balbezit. Ipata draait met de bal, schiet en ... Dautt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 1:3

80e minuut.
Daar is de Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubirosa is nu in balbezit. Rubirosa probeert naar een medespeler te passen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vizcarra probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Isella is nu in balbezit. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Patiño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Goleadores 47%, Enanos Vergonzosos 53%.
Piratas Goleadores - Enanos Vergonzosos 1:4