Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piratas Horribles Pepitas AD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Landín is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Valle met een harde bal richting middenveld. Toxqui kopt de bal weg. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Horribles - Pepitas AD 1:0

23e minuut.
Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui onderschept slim de pass. Toxqui geeft de bal voor. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Horribles - Pepitas AD 2:0

40e minuut.
Corona speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Horribles 33%, Pepitas AD 67%.
Piratas Horribles - Pepitas AD 2:0

50e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal in één keer door. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega geeft een hoge lob. Oliva springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Landín is nu in balbezit. Landín geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montes de bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Montes de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Landín heeft problemen om de bal te vangen. Landín geeft een hoge lob. Avilán heeft problemen om de bal te vangen. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Avilán rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores speelt de bal door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Avilán de bal. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Avilán rent richting de bal. Madero onderschept slim de pass. Madero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Corona geeft een hoge lob. Fuentes is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Saldivar ... Strafschop! Fuentes raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandez neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Horribles - Pepitas AD 2:1

85e minuut.
Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez rent richting de bal. Fuentes speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Del Angel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Corona speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Horribles 52%, Pepitas AD 48%.
Piratas Horribles - Pepitas AD 2:1