Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Desesperadas Coronas Gloriosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo draait met de bal, schiet en ... Marín probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aranda met een sublieme pass. Bravo rent richting de bal. Bravo passt de bal met de wreef. Daar is Cuberas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuberas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero onderschept slim de pass. Cuberas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuberas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho onderschept slim de pass. Cacho passt de bal met de wreef. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Desesperadas 33%, Coronas Gloriosos 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gusanos Desesperadas - Coronas Gloriosos 0:0

50e minuut.
Daar is Patiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda speelt de bal door. Dautt rent richting de bal. Dautt speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ballesteros speelt de bal door. Dautt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solano. Solano krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Cacho rent richting de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho onderschept slim de pass. Cacho probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desesperadas - Coronas Gloriosos 1:0

78e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuberas rent richting de bal. Núñez begaat een overtreding. Cuberas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cuberas kan niet meer verder spelen. Llanes komt het veld opgelopen. Cacho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bravo rent richting de bal. Bravo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calero speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia speelt de bal door. Llanes is nu in balbezit. Llanes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Desesperadas 38%, Coronas Gloriosos 62%.
Gusanos Desesperadas - Coronas Gloriosos 1:0